Wij zijn professioneel, jong, ambitieus, hebben een sterke onderlinge samenhang en doen waar we goed in zijn; onze kennis inzetten om met behulp van softwareontwikkeling bedrijfsprocessen te faciliteren, te automatiseren en te optimaliseren. Wij geloven in innovatie en brengen graag dingen in beweging. We willen uitvinders zijn voor onze klanten en hun gebruikers, nieuwe dingen mogelijk maken en daarmee van betekenis zijn.
Werkwijze

Werkwijze

We leven ons in in de klant, inventariseren de vraag en met onze kennis en capaciteit adviseren we over de oplossing en de invulling van de opdracht. De juiste expertise op de juiste plek, daar zijn we goed in!

De developer voert de opdracht op locatie uit. De kennisambassadeurs en 60 andere collega's staan altijd klaar om waarnodig bij te springen. Daag ons uit en neem contact met ons op voor meer informatie!

Werkwijze

Cultuur

“We geloven in innovatie en brengen graag dingen in beweging. Met onze kennis, de business van onze klanten faciliteren en beter maken, het liefst boven verwachting; dat is waar wij voor staan. We willen uitvinders zijn voor onze klanten en hun gebruikers, nieuwe dingen mogelijk maken en daarmee van betekenis zijn. Inefficiënte situaties uitbannen en oplossingen bedenken die verder gaan dan de klant had kunnen bedenken. De technische mogelijkheden van vandaag benutten voor de voorzieningen van morgen.”
Team

Team

Developers.nl is begonnen met 1 developer, inmiddels in 12 jaar tijd gegroeid naar een organisatie met ruim 60 specialisten. Dit varieert van Java, PHP, Python en Frontend en van medior tot senior developer. Ondanks dat onze collega's veelal bij de klanten actief zijn vormen zij een hecht team doormiddel van pizza-avonden, kantoordagen en uitjes.
Team
Diensten
Diensten

Diensten

Developers.nl voorziet in een breed scala aan diensten op het gebied van softwareontwikkeling. De vraag van de klant is ons uitgangspunt. Vanuit daar worden de behoefte en de mogelijkheden geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt een advies gegeven over de invulling. Dit advies kan bestaan uit consultancy en/of detachering.
Kantoor

Kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping van een oud pand in Rotterdam, tegenover het Feyenoord stadion ‘De Kuip’

Routebeschrijving
Virtuele tour

Kantoor