PHP

Developers.nl heeft veel kennis binnen alle sectoren. Van MKB tot overheid en multinationals. Hierdoor nemen wij de kennis en ervaring van verschillende sectoren mee naar het volgende project. Binnen development excelleren wij vooral in PHP, Frontend, Python en Java.

Het grootste deel van het internet draait op PHP. Onze experts uit het bijbehorende team lossen graag en met veel enthousiasme de complexere vraagstukken op dat gebied op. Of ze nu werken met Symfony, Laravel of “you name it”, ze gaan de uitdaging graag aan!

Doordat het hele web draait op PHP hebben we ervaring opgedaan met alle soorten problemen en nemen we deze ervaring ook mee naar andere opdrachten. Zo kunnen onze ontwikkelaars verder kijken dan alleen het gevraagde, wat meerwaarde voor de klant brengt.

Dit versterken we door aandacht te hebben voor kennisverbreding. Zo organiseren we TechNights en bezoeken we internationale conferenties. Ook vormen onze developers een community en staat er altijd een ontwikkelaar klaar om mee te denken.

Ben jij, of ben je op zoek naar, een ontwikkelaar die mee kan denken met complexe problemen op gebied van architectuur, devops en security in een webomgeving, neem dan contact op met Max!

Fieldmanager PHP


 • Java

  Java is de meest aangeprezen development taal. Developers over de hele wereld gebruiken de taal voor mobiele toepassingen zoals op technologie gebaseerde apparaten als printers, webcams, autonavigatiesystemen, game consoles, medische apparaten en nog veel meer. Onze Java developers zijn betrokken bij uiteenlopende technisch uitdagende opdrachten, zoals het Saba project bij de Rabobank en het Purchase 2 pay project bij Bol.com.

  Ben je een professional? Bekijk dan snel onze vacatures. Benieuwd naar wat onze Java developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

  Fieldmanager Java


 • Frontend

  Vrijwel iedere website, webapplicatie of mobiele applicatie heeft een frontend. Onze frontend-specialisten weten als geen ander hoe ze de laatste javascript en CSS-technieken moeten toepassen om semantisch correcte, toegankelijke en seo-vriendelijke websites ontwikkelen. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de snelst ontwikkelende programmeertaal javascript, komen onze frontend collega's regelmatig bijeen om kennis met elkaar te delen. Daarnaast organiseren wij iedere maand TechNights om ook op andere gebieden op de hoogte te blijven en dit te delen met andere geïnteresseerden.

  Bij ons is frontend niet zomaar iets creatiefs. Onze specialisten werken met de meest recente frameworks zoals React, Angular en Vue. Het is dan ook niet voor niets dat zij meer dan welkom zijn bij ambitieuze projecten van o.a. de Rabobank, Mijn Overheid en Eneco. De werkzaamheden van onze frontend ontwikkelaars stoppen niet bij development zelf, zij zijn in staat om mee te denken vanuit de gebruiker om zo samen met onder andere de product owner, backend ontwikkelaars en design tot de beste oplossing te komen en zo een meerwaarde te creëren voor de gebruiker.

  Benieuwd naar wat onze frontend developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of zie jij jezelf helemaal in deze rol? Neem dan snel contact op met Max.

  Fieldmanager Frontend


 • Python

  Developers.nl is een autoriteit als het gaat om Python projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers, allen uitdagend en complex. Er zijn geen projecten die onze collega’s niet aankunnen. We hebben onder andere gewerkt aan het Zandmotor project maar werken ook veel binnen security organisaties in Nederland.

  Ben je een professional? Bekijk dan snel onze vacatures.

  Benieuwd naar wat onze Python developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

  Fieldmanager Python


 • Business IT

  In de huidige zakelijke omgeving is Business IT een onmisbare factor geworden voor het succes en de groei van organisaties wereldwijd. Business IT. Deze richt zich op het effectieve en efficiënte gebruik van informatietechnologieën om de zakelijke doelstellingen te ondersteunen en te verbeteren. Een van de belangrijkste functies van Business IT is het creëren van synergie tussen de IT-afdeling en de rest van de organisatie. Door een diepgaand begrip van de zakelijke doelstellingen te combineren met technologische expertise, kan Business IT oplossingen ontwerpen en implementeren die waarde toevoegen aan de organisatie als geheel. Dit omvat het identificeren van kritieke bedrijfsprocessen die kunnen worden verbeterd door technologie, het selecteren van geschikte IT-systemen en -diensten, en het waarborgen van de naleving van regelgeving en beveiligingsnormen. Een ander belangrijk aspect van Business IT is het bieden van strategisch advies aan het senior management. Door trends en ontwikkelingen in de IT-sector te volgen, kan Business IT leiders helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over investeringen in technologie die de concurrentiepositie van de organisatie versterken en de operationele efficiëntie vergroten. Business IT vormt een brug tussen technologie en bedrijfsstrategie, waardoor organisaties kunnen gedijen in een steeds meer digitale wereld. Door middel van strategische planning, technologische innovatie en risicobeheer speelt Business IT een sleutelrol in het stimuleren van groei, het vergroten van concurrentievoordeel en het waarborgen van de veerkracht van organisaties in een dynamische zakelijke omgeving. In het Agile-ontwikkelingslandschap spelen verschillende rollen een cruciale rol bij het faciliteren van een effectieve en efficiënte ontwikkelingscyclus. De Product Owner, Scrum Master, Agile Coach en Informatieanalist werken samen als een geïntegreerd team om de visie van het product te verhelderen, de teamdynamiek te optimaliseren en de waarde van het eindproduct te maximaliseren.